Aanbod

In 40 dagen van F*ck naar Vertrouwen

40 dagen om jouw kracht te ontdekken! 40 dagen om te gaan geloven dat je alles kan waarmaken wat je wilt. Als ik t kan, dan kan jij t ook. Ik gun je de ontdekking van die zekerheid, dát gevoel! On top of your world!

1 op 1 coachingstraject

Rust in je lijf, leven en business. Dát is de groei die je nu mag maken. Je weet precies wat je kan en dát je het kan. Nu mag het anders. Volop genieten, ontdek jouw pad, vertrouw in je vrouwelijke kracht. Meer jezelf, meer tijd en plezier, in alles wat je doet.

VIP-dag

Deze dag is er voor jou! Jouw leven, werk en business. Rust en ruimte om te ontdekken hoe je intuïtie en vrouwelijke kracht je meer plezier, zekerheid en succes geven in alles wat je doet. Herken razendsnel je patronen, waardoor je anders gaat kiezen. 

Waarom coaching?

Wat je ook hebt meegemaakt en wat je hebt moeten doen om daardoor heen te komen, maakt al duidelijk hoeveel kracht je hebt. Trouw blijven aan jezelf, aan je eigen overtuigingen, in elke mogelijke situatie, is moeilijk. Er zijn zoveel afleidingen in je gezin, je leven, de buitenwereld, die je weg leiden van  je eigen vrouwelijke kracht. Het is lastig om je eigen rust en kracht te behouden, om te blijven voelen wat je goed doet, daar op te vertrouwen.

Zonder de liefdevolle aanwezigheid van coaches, therapeuten en andere bijzondere mensen had ik nooit geworden die ik vandaag ben.

Als zij me niet hadden geleerd de signalen in mijn lijf te herkennen, de patronen waarlangs ik leefde, dan had ik ze niet kunnen begrijpen en veranderen. Als ze me niet hadden laten voelen dat ik het waard ben om van te houden, dan had ik dat nooit gaan voelen en geloven. 

Dán, had ik nooit kunnen doen, kunnen zijn en leven zoals ik dat nu doe, volledig mijn eigen pad volgend.

Ik werk niet met een vaste werkwijze, m’n trajecten zijn volledig afgestemd op jou, op wat jij nodig hebt. Je kunt je hier aanmelden voor een telefonische inzichtsessie. Hierin bespreken we:

  • Wat precies je vraag is en wat ik daarin voor je kan betekenen.
  • De verschillende mogelijkheden en hoe we die volledig op jou afstemmen.

Annette heeft een hele lieve, zachte en warme persoonlijkheid. Ze zorgde er meteen voor dat ik op mijn gemak was bij haar, wat voor mij echt heel belangrijk was. Ik kwam bij haar terecht doordat ik vast liep. Ze hielp me beseffen dat al mijn lichamelijke klachten waren ontstaan door het negeren van gevoelens. Iets waar ik zelf niet bij stil stond.

Ze heeft me opnieuw leren ‘voelen’. Ze heeft me doen inzien dat ik er mag zijn.

Ze bracht dit op een manier die bijna logisch leek. Duidelijke en simpele voorbeelden en ideeën geven me tot en met de dag van vandaag nog steeds handvatten om de dealen met de onrust en spanningen die soms nog ontstaan. Kortom, ik heb heel veel gehad aan de hulp van dit mooie mens. Bedankt Annette!

Danielle, 38 jaar

Annette kan heel goed luisteren en filteren wat je nodig hebt. Ik volg regelmatig haar Tea Talk, waarbij ze zich kwetsbaar op durft te stellen en met mooie praktijkvoorbeelden komt. Ik vind hier vaak herkenning in en krijg mooie inzichten. Op dit moment heb ik twee persoonlijke sessies met haar gehad waarbij we nog meer de diepte zijn in gegaan op mijn persoonlijke verhaal. Dat geeft me inzicht en ik merk dat ik met kleine stapjes steeds beter ga voelen en ervaren wat ik nodig heb.

Odessa, 45 jaar