Mijn verhaal 

M’n leven was druk, vol, het voelde als veel. Het was normaal, moeder van twee jonge kinderen, vrouw, een huis met veel tuin, een berg dieren. Het was heerlijk én er was veel te doen. Daarnaast m’n werk en de opleiding waar ik altijd al mee bezig was. Wat stil zitten was, rust in m’n hoofd, geen idee!

Zo anders is het Nu. De rust, de ruimte, die ik ervaar. Plezier, genieten, er écht voor anderen kunnen zijn. Het had het daglicht nooit gezien als ik m’n roer niet had omgegooid. 

M’n scheiding hoorde niet bij t plan, maar van daaruit rolde het door en door. Co-ouderschap gaf me meer ruimte dan ik wilde, samen met de pijn die dat geeft. Ontwikkelingen op m’n werk als wijkverpleegkundige leidden naar het zoeken naar anders. M’n vader overleed en de realiteit diende zich aan, wat wil ik nog?! 

M’n coachingopleiding bij Tony Robbins sloot perfect aan bij de haptotherapeut die ik al was. Het werd duidelijk dat mijn pad weer die kant op ging. De brief die m’n ontslag bevatte was in een half uur geschreven en gepost. Het leidde tot rust en ruimte waarin ik tot mezelf kon komen. 

De plek waar ik woon met de kinderen, midden in het groen, uitzicht naar alle kanten geeft een niet te beschrijven vrij gevoel. Hier mogen zijn, mogen ontdekken, groeien, liefhebben en genieten geeft me een gevoel van intens geluk. Nooit had ik dat van te voren kunnen bedenken. 

Daarom is dat nu mijn weg, om je hierin mee te nemen. Zodat ook jij je bewust wordt van wat er nog meer is. Dat er rust en een intens gevoel van léven voor je is. Zodat je geen last meer hebt van onrust, drukte, je volle hoofd en agenda, spanning in je lijf, je relatie en alles wat je nog meer tegenkomt. 

Jouw leven lichter maken, is waar ik je mee help. Dat is waar ik t voor doe.

Annette Vos
Annette Vos

Uit de schaduw   ~   In het licht   ~   Lééf vanuit vrijheid!