Ken je dat gevoel…

… dat je graag wat meer tijd voor jezelf zou willen hebben, toch wat energieker zou willen zijn en vooral die druk kwijt van altijd weer iets moeten. Herkenbaar?

De lat ligt hoog, dat doen we vaak zelf. In gedachten ligt die vaak nog hoger, daar voel je wanneer je niet voldoet aan je eigen verwachting. Ik ga niet zeggen dat je dat moet doen. Eerlijk gezegd, is mijn boodschap vaak, haal je verwachting weg. Je doet meer dan genoeg, je bent al oké! 

Wat ik echter zelf heb ontdekt, is dat leven volgens je verwachting of die van anderen, iets anders is dan leven volgens je overtuigingen. Wat vind je belangrijk, zou je meer tijd willen hebben thuis? Is dat dan de moeite waard om verandering aan te brengen in je werk? Geloof je dat als je gezonder leeft, dat je dan blijer en energieker bent? Dan is t misschien wel de moeite waard om die in je leven een plek te gaan geven.

Zo kun jij je verlangens voelen in jezelf en juist door te geloven dat je ze kan waarmaken, zal je leven daadwerkelijk die kant op veranderen. Zodat je ontdekt hoe jij vol vertrouwen die stappen kan zetten waardoor jouw leven van jou wordt. 

On top of the world!

Dit proces bracht mij de ontdekking van kracht, doorzettingsvermogen, zekerheid en moed om ingrijpende beslissingen te nemen. Ik ging uit loondienst, startte m’n eigen bedrijf en dat zette een heel nieuw leven in werking. Telkens opnieuw gebruik ik deze methode om door m’n beperkende gedachten heen te komen. Ik weet, dat als ik iets echt wil, dat ik het kan.

Die overtuiging, die wil ik ook voor jou. Dat je gaat voelen wat je kan, wat je allemaal in huis hebt. Dat je je belemmeringen niet belangrijker maakt dan je dromen, je verlangens. 

Dat je je verlangen voelt, je bezwaren herkent en het toch doet. Van te voren en tijdens voel je je f*ck opspelen, daarna… You are on top of the world! Dát gevoel… onoverwinnelijk.

Ik heb deze methode omgezet naar een online programma van 44 dagen, om je te begeleiden en te steunen in dit pad dat je gaat lopen. Vier dagen om voor te bereiden, dan ga je beginnen. Elke dag ontvang je om 6.00 uur een email, met daarin de ondersteuning, motivatie, aanmoediging die je nodig hebt. Ik weet wat je tegenkomt, daarom wil ik er voor je zien. Het is lastig, een van de moeilijkste dingen die je ooit gedaan hebt waarschijnlijk. Kiezen voor de verandering. Geloven gebeurt niet van te voren, dat komt later pas, net als het vertrouwen in jezelf. Stap voor stap neem ik je hierin mee, ben ik er voor je.

Ik ben benieuwd naar jou! Jij ook?

Van F*ck naar Vertrouwen

Dit is wat je krijgt:

N

44 dagen lang een dagelijkse mail om je richting te geven, te inspireren en je aan te moedigen!

N

Lid van de Facebookgroep ‘In 40 dagen van F*ck naar Vertrouwen’

N

Je kunt me altijd mailen zodat ik je kan helpen waar je t lastig vindt.


Je investering:    € 79,00