Masterclasses

Je natuurlijke vermogens, zijn die je bent, met alles wat je hebt.

Voluit leven!

Je laat je niet beperken door de verwachtingen die anderen van je hebben. Je vertrouwt op je intuïtie om je de weg te wijzen in plaats van de stem in je hoofd en die daarbuiten. Hoe ga je écht leven zoals je dat graag zou doen? Zonder je te laten belemmeren door gedachten, oordelen en ervaringen van ooit?

Rust vinden in jezelf, ook als het niet helemaal gaat zoals je graag wilt. Dát, is wat ik voor je wil met deze masterclasses. 

Hoe leef je vanuit authenticiteit ?

Authenticiteit gaat over trouw zijn aan wie je bent, wat er ook om je heen gebeurd. Kun je stoppen met jezelf aan te passen aan de verwachtingen van anderen? In wie jij bent ligt je unieke kracht. Niemand is zo goed in jou zijn als jij. Belangrijk is dat jij de waarde daarin ziet, voelt én leeft. Wat maak jou nu zo ontzettend jou? Daar nieuwsgierig naar zijn, dat willen ontdekken, is mooi! Het geeft je de rust om te zijn die je bent.

M’n kracht ontdekken, graag!

Intuïtie

Vertrouwen hebben in je gevoel. Weten wat juist is omdat je het voelt, van binnen in jou klopt het. Dat geeft rust. Het geeft duidelijkheid in de afwegingen die je vaak in je hoofd maakt. In de twijfel tussen het een en het ander. Dat, geeft onzekerheid, twijfel aan je eigen oordeel. Terwijl de antwoorden altijd in jou zitten. Ontdek hoe je ze kunt  herkennen. Hoe je gaat durven vertrouwen op dát gevoel in jou.

 

Vertrouwen op m’n intuitie, yes!

Vrijheid in groeien

Deze masterclass gaat over groeien, je ontwikkelen, je dromen (nog steeds!) laten uitkomen. Juist omdát je denkt dat dat niet voor je is weggelegd of omdat je nu te leven hebt met de keuzes die je ooit gemaakt hebt. Je vrij voelen om opnieuw te ontdekken waar jouw vuurtje van aan gaat, om zaadjes te blijven planten en willen ontdekken wat je dat gaat brengen. Het geeft energie, levenskracht. Het is zo heerlijk én nodig om dat te blijven voelen!

M’n vrijheid écht ervaren, wow!

Deze 3 masterclasses zijn samengebracht als een mini-course, ze sluiten naadloos op elkaar aan. Jezelf zíjn, je intuitie volledig vertrouwen en dúrven groeien, Dát is wat ze je in korte tijd gaan brengen. Herkenning in je dagelijks leven en hoe je dat als vanzelf gaat ervaren, hoe het logisch wordt om dat te doen. Door ze gezamelijk aan te schaffen krijg je niet alleen een leuke korting, het belangrijkste is dat je daadwerkelijk verandering gaat voelen.

Je ontwikkelt je kracht, rust in je kop, je voelt meer energie om nieuwe dingen te gaan ontdekken.