Relationship Exploration

Krachtig online programma voor vrouwen die zichzelf fantastische relaties gunnen en vol vertrouwen hun eigen unieke pad lopen. Volop plezier, passie én geluk, dé basis waarop je jouw leven bouwt.

Helderheid

Verlies je niet meer in gedoe en negativiteit in je relatie.

 Verlangen 

Voel wat het is dat je écht wilt.

 Kies dát!

 

Daadwerkelijke en blijvende verandering

Loop je pad met gemak, plezier en vertrouwen.

Een krachtig programma voor vrouwen die zichzelf fantastische relaties gunnen. 

Dit programma is ideaal voor je als je voelt dat je in je relatie stagneert en je wilt ontdekken hoe je daar voor eens en altijd uit komt. Relationship Exploration is het antwoord op gewoontes en ervaringen die niet gelukkig maken, die juist het mooie telkens ondermijnen.

Het programma bestaat uit 4 modules die helder maken waar je nu staat, wat je wilt, wat daarvoor nodig is. Je ontdekt wat nodig is in jou om absolute verandering te brengen in je relatie. Jij en je relatie zijn uniek, daarom help ik je deze inzichten toe te passen in zodat ze werken voor jou. Het geluk van je relatie(s) is de basis van je leven. Hoe mooier je relaties, hoe krachtiger en gelukkiger je leven is, op elk gebied!

Wat wil je?

Het doel van een goede relatie is de extra waarde die ‘samen zijn’ brengt. Geluk samen beleven, in lastige tijden mogen leunen op de ander, passie en plezier vinden met elkaar. Dat maakt het hebben van een partner zo ontzettend fijn.

Je leert geen nieuwe trucs om je partner te verleiden, gesprekstechnieken of alle do’s and don’ts voor de beste relaties. 

Je voelt die je bent, Nu in dit moment. Je ontdekt je essentie en hoe je luistert naar je intuïtie, zodat je weet wat het juiste is om te doen. In je relatie zul je direct verandering merken, net als in andere delen van je leven. 

De principes die je leert herkennen in je jou en je relatie hebben net zoveel effect op je vitaliteit, veerkracht en vertrouwen. In je gezin, je gezondheid, je carrière én, al je andere relaties. 

De combinatie van het gemak van online programma, persoonlijke Q&A’s en terugkoppeling in de Facebookgroep zorgen ervoor dat je in 4 weken die daadwerkelijke verandering ziet, die je wilt.

Het probleem

De sleutel voor een relatie vol verbinding, liefde en plezier ligt in jou. Om die te ontdekken, het van belang dat je weet hoe je daar komt, dat je het ontzettend graag wilt en dat je die stappen zet die daarvoor nodig zijn.

Relaties zijn lastig, ze zijn een belofte voor gedoe en smerigheid. Hobbels komen gegarandeerd op je pad en elke keer ligt daar de uitnodiging tot groei. Als je dat ziet, dan kun je hier met zoveel meer gemak doorheen.

Als het niet lekker gaat in je relatie, dat heeft dat invloed op jou. Op je plezier, je energie, gezondheid, je werk.

Perfectie bestaat niet. Waar het om gaat is, hoe ga je om met het gedoe? 

DE OPLOSSING

Helderheid over waar je nu staat met je partner, in je relaties.

Intens verlangen naar de meest fantastische en waardevolle relatie voor jou.

Ontdekken wat jouw unieke weg hierin is.

De juiste stappen zetten voor daadwerkelijke en blijvende verandering.

IN 4 WEKEN…

  • Helderheid in de valkuilen en belemmeringen in je relatie
  • Klaar met twijfels, gedoe en alles dat niet helpt.
  • Weet je wat je te doen staat, vertrouw je intuïtie en maak je krachtige keuzes.
  • Ontdek je hoe je je relatie transformeert naar passie, groei, diepgang en plezier.
  • Creëer je relaties die bijdragen in alle vlakken van je leven.

 Module 1; Loving honesty & clearity 

Waarom is er vaak gedoe in relaties en is het zo moeilijk om daar goed doorheen te navigeren? Waarmee zit je jezelf onbewust in de weg? Hoe breng je waardevolle en blijvende verandering in jou en je relaties? Ontdek de invloed daarvan op je alle vlakken in je leven.

 Module 2: Discover your desires 

Wat zijn jouw verlangens? Hoe ontdek je ze? Hoe wil je dat je relatie eruit ziet, voelt voor jou? Welke verandering zou dat brengen? Na deze module weet je exact wat je wilt en hoe dat voelt. Je intuïtie leidt je naar dát gevoel en het ontdekken van jouw unieke pad.

 Module 3: Your unique path 

 Je loopt maar één pad, dat van jou. Daarom is het essentieel dat je daar trouw aan bent. In deze derde module leer je wanneer je je pad verlaat en wat je daarmee opgeeft. Hoe kan het anders? Je intuitie als krachtige stem om je hierin te leiden. Hoe zorg je ervoor dat je niet meer vastloopt in oude patronen en welke oplossingen voel je? Hoe je daarop kunt vertrouwen leer je in deze module.

 Module 4: Feel the vibe Forever 

Voor langdurige gezonde en gelukkige relaties is de oplossing van cruciaal. Hoe doe je dat kort en krachtig en met zo’n groot mogelijk resultaat? Leer hoe je hier geen geen tijd, energie en geluk verspilt. Je herkent de valkuilen. En vooral, hoe je verliefd kunt worden op nieuwe uitdagingen en deze om te zetten naar verbinding, plezier en passie. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je blijvende verandering, groei, verbinding blijft ervaren.

Is dit wat je zoekt? 

Schrijf je dan in voor Relationship Exploration!

 

Investering

€ 123,-

  4 modules Relationship Exploration

  4 Q&A’s voor al je vragen, specifiek en persoonlijk

  Directe ondersteuning via de Facebookgroep

  4 Weken lang vanaf 15 maart 2022