Mag ik je inspireren?

Al jaren wil ik gezonder leven, minder uitstellen en eigenlijk gewoon meer kunnen genieten. Wat het lastig maakt is dat ik al een aantal keer bewezen heb aan mezelf dat ik m’n goede plannen nooit afmaak en mezelf daardoor keer op keer teleurstel. Waarschijnlijk herken je daar wel iets in.

Soms, echter, heb je gewoon de juiste toon nodig, de juiste inspiratie. Ik wil dat graag zijn voor je. Daarom heb ik deze video’s voor je gemaakt, met díe vragen om je op weg te helpen. Vind je t toch nog lastig of wil je iets delen met me, laat me weten! 

Schrijf je hiernaast in en ontvang direct de eerste video. Ontdek, speel ermee en veel plezier!

Hai, ik ben Annette!

Het is mijn passie om Vrouwen te laten leven vanuit Vrijheid! Dat klinkt zoooo logisch en dat is het vaak niet!

Te vaak zie ik lieve, mooie, prachtige vrouwen die vast zijn komen te zitten in een bepaald ritme, structuur of verwachting. Hun gezin, relatie, baan, eigen bedrijf is grotendeels een planning geworden die gevolgd moet worden. En dat hoeft niet!

Alles mag er zijn, zónder te voelen dat je beperkt wordt.

Natuurlijk is dat ook mijn eigen weg geweest, met m’n kinderen, huwelijk, werk. Van alles moest worden gedaan en ook nog eens volgens bepaalde verwachtingen. Vaak, die van mezelf. Dat maakte dat ik daar weinig vrijheid in voelde. Ik was niet ongelukkig, dacht dat t zo hoorde, maar nu weet ik dat het ook anders kan. 

Vrijheid ervaren en volop genieten van m’n leven. Ontdekken en voelen wat het juiste is voor mij, daar gaat het om.

Dat is nu waar ik met alle vrouwen aan werk, volledig jezelf zijn, helder hebben wat je wilt en daarvoor durven gaan. Om elke vrouw mee te nemen op reis in zichzelf en te ontdekken hoe volop te leven, vanuit eigen kracht en trouw te zijn aan zichzelf.

Dát heeft mijn hart gestolen en daarom ben ik er, nu voor jou!