Truth

Your own Spirit Journey

 ‘Who we truly are is far greater than who we wish to be’ 

Ontdek jouw waarheid, jouw LifeForce

Wie – bén – jij? 

Je Spirit Journey naar je authentieke zelf. 

Afdalen in de oneindige diepte van je spirit, je ziel.

Jouw waarheid bevindt zich daar. 

Ben je er klaar voor?

 

Deze journey is er een van plezier, echtheid, voelen, luisteren. Je mag vertrouwen in het leven, jezelf, je intuïtie, de kennis die diep van binnen leeft in jou.

Onderweg maak je je volledig los van oude patronen en ervaart de bevrijding die daar in ligt. Het leven leert je en zo mag je nu ontdekken hoe het anders mag. Levendig, speels, vloeiend, liefdevol voor jou. Alleen dan vind je de kracht om te zijn die je bent, voor jou, je gezin, als partner, en in je werk- en business.

Het gaat niet om hard te werken. Juist, je rust ervaren vanuit de wijsheid die ín je leeft. Je in je lijf thuis voelen, herkennen, doet je luisteren naar binnen toe. Door te voelen en te léven vindt je je antwoorden, de weg die je mag lopen.

Take time to do what makes your soul happy

Ondanks je successen voel je altjd wat er nog niet is. Waar je je blijheid kwijtraakt, in storing raakt met een ander. Je verliest kracht en de verbinding met de wijsheid van binnen. Twijfels, onzekerheid en ook boosheid en je tranen komen daarvoor in de plaats. Dat is wat je gaat leven.

Je mag ontdekken dat je daar anders in kunt kiezen. Jouw pad geeft je alle helderheid die je nodig hebt, het wordt verlicht door alles wat je plezier geeft en waar je hart voor open gaat. Je ontdekt dat jij de ruimte bént en vanuit liefde energie vloeit leven uit je voort in plaats van dat jij je eromheen buigt. De kern ben jíj.

 

Dit is t moment om onder ogen te zien wie je bent, wie je écht bent. Pure eerlijkheid over waar je nu staat en voelen dat de keuze altijd bij jou ligt.

Welke mooie Spirit laat jij zichtbaar worden in deze 9 weken? 

Ga je mee?

Deze Spirit Journey is een prachtig ontdekken. In deze 9 weken ga je merken dat je anders gaat zien, voelen en ervaren. Je vertrouwen neemt toe, ín jezelf en het pad dat je loopt. Je word je eigen kompas in alles dat je doet en daardoor krijg je rust. Je stille kracht wordt voelbaar en vanuit bewustwording ontdek hoe je daarin kan blijven. Grootse liefde en zachtheid, je vrouwelijke energie en kracht, die mag je volop gaan leven!

9 Weken Spirit Journey:

  • wekelijkse intensieve modules voor diepgaande transformatie
  • elkaar versterken in dit proces in de ruimte van de Facebookgroep
  • wekelijkse livestreams; je vragen mail je van te voren en deze neem ik hierin mee
  • je mag altijd persoonlijk met me delen wat je bezig houdt

 

  • de VIP-Spirit Journey geeft je de ruimte voor 3 persoonlijke sessies. Ruime 1 op 1-calls, waardoor je jouw transformatie op een dieper level kunt doorleven. 

The things you are passionate about are not random, they are your calling

Wil je even afstemmen of heb je vragen, neem dan even contact met me op. Ik hoor dat graag van je!

Wil je meedoen en zou je liever in termijnen betalen? Dat is altijd goed. Mail me, dan maak ik dat even in orde ♥

‘This is what it is’

Jouw Spirit Journey naar de liefdevolle, sensuele, levendige energie die je bent. Jouw authentieke kern van wijsheid, jouw pure kracht.

This the moment to become more, and more, and more, and…